У селищі Пісочин Харківської області у руках чоловіка вибухнула куля, яку він знайшов на дорозі.

У прес-службі ГУНП області повідомили, що постраждалий отримав серйозні травми.

15 лютого 48-річний потерпілий по дорозі на роботу знайшов предмет. Він був дуже схожий на кулю. Чоловік приніс знахідку на роботу. Він спробував її розібрати, після чого куля вибухнула в руках у чоловіка.

У поліції розповіли, що потерпілий у важкому стані. Має безліч тілесних ушкоджень , осколкових поранень у живіт, шию, грудну клітку та правого стегна, травматичну ампутацію чотирьох пальців. Його доставили Інститут загальної та невідкладної хірургії імені В. Т. Зайцева.

Популярні новини зараз

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Зараз за фактом інциденту правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 2, ст. 15,частина 1, ст. 115 (покшение на вбивство) Кримінального кодексу України з позначкою «Нещасний випадок».

Нагадаємо, що жахливий вибух у Києві, чоловіка розірвало на частини: опубліковано відео.Вибух стався близько 00:45. На місце прибула машина патрульної поліції і очепила місце інциденту. Також за викликом приїхали групи швидкого реагування, вибухотехніки та медики. Правоохоронці встановлюють обставини події та особа загиблого.

Нагадаємо, "Знай.uа" писав потужний вибух на шахті: численні травми, загиблі та зниклі без вести. За даними місцевих ЗМІ, в результаті вибуху загинули п'ять людей, десять осіб отримали поранення і вісім пропали без вісті. Є версія, що всі потерпілі є громадянами Польщі.

Також"Знай.uа" повідомляв, що у центрі Києва прогримів потужний вибух.Пізно ввечері 29 жовтня в центрі Києва стався вибух на вулиці Івана Кудрі. До офісної будівлі вже прибули близько 12 авто поліції, працюють 3 швидких і 2 пожежних. Про це стало відомо з повідомлення журналіста Станіслава Речинського у Facebook.