За останні дні у Львові та області відбувається дуже багато ДТП. Ми розповімо вам про деякі з них.

16 лютого у Львові сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода. Інцидент стався у Старосамбірському районі Львова.

За інформацією, яку надали у відділі комунікації Національної поліції у Львівській області, водій Фольсваген Пасат не впорався з керуванням та злетів у кювет, а потім врізався в будівлю непрацюючого поста прикордонників.

Відомо, що водієві було двадцять сім років. В салоні автомобіля перебувало ще двоє пасажирів - одному з них було двадцять сім років, а другому - сорок шість.

В наслідок страшної дорожньо-транспортної пригоди два пасажири загинули, а самого водія в терміновому порядку доставили в реанімаційне відділення.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

На даний момент слідчий відділ встановлює всі обставини дорожньої пригоди. Також зараз вирішується питання про відкриття кримінальної справи.

Ще одна пригода сталася в Моршині, що на Львівщині. 16 лютого горе-водій збив сімнадцятирічного хлопця на смерть і втік з місця події. Поліція встановила, що двадцяти дев'ятирічний зловмисник перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння. Було відкрито кримінальну справу за ч. 2 ст. 286, згідно з якою водієві загрожує позбавлення волі строком від трьох до восьми років і позбавлення прав.

Ще один інцидент стався вчора, 17 лютого, у Львові. П'яний водій, у якого не було прав, в'їхав в зупинку. За інформацією, це був таксист, у якого ніколи не було водійських прав. Коли чоловік зрозумів, що сталося, вийшов з авто і хотів утекти, але був спійманий. Поліція інкримінує йому водіння в нетверезому стані і водіння авто без прав.

Нагадаємо, 17 лютого в Сполучених Штатах Америки відбулося масова дорожньо-транспортна пригода. Сорок сім автомобілів зіткнулися, так як не впоралися з керуванням на крижаній дорозі. У масовому ДТП є постраждалі та загиблі.

Як раніше повідомляв Знай.uа, Ольга Скабеева потрапила в ДТП. Але її коханий не заперечує і не підтверджує дану інформацію.

Знай.uа писав, три мікроавтобуси зіткнулися під Житомиром.