У Дніпрі невідомі люди відкрили стрілянину по людям з балкона житлового будинку. Місцеві правоохоронці повідомляють, що інцидент стався вчора, 16 лютого. В наслідок цього пригода постраждали люди.

Місцеві правоохоронні органи розповідають, що у злочині підозрюють двох чоловіків, яких одразу й затримали на період розглядів.

Відомо, що потерпілий звернувся в поліцію. Коли співробітники правоохоронних органів прибули в ту квартиру, звідки стріляли, то виявили там тридцатисемилетнего чоловіка. Виявляється, що при проведенні обшуку в його квартирі були виявлені мисливську рушницю і травматичний пістолет.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження, тим не менш слідчої групи варто ще з'ясувати кілька моментів. Можливо, у громадянина, який скоїв злочин, взагалі не було дозвіл на зберігання зброї. Тоді до відкритого кримінальній справі може додатися ще одна стаття.

Популярні новини зараз

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

На даний момент зловмисникові інкримінують частину четверту статті двісті дев'яносто шість Кримінального кодексу України. Ця стаття говорить про хуліганство. Слідство триває.

Нагадаємо, в одному зі столичних закладів влаштували стрілянину. Виявляється, що люди, яких попросили піти з кафе, були незадоволені і відкрили вогонь.

Як раніше повідомляв Знай.uа, різдвяний ярмарок закінчилася стріляниною. Невідомий чоловік відкрив стрілянину по перехожих. Стало відомо, що п'ять чоловік постраждали в даній інцидент.

Знай.uа писав, у центрі Києва сталася стрілянина. Стрілець втік з місця події.