Вночі в Покровську згорів автомобіль сім'ї секретаря Покровського міськради Ірини Сущенко.

Відео з місця події розмістила сусідка Ірини Сущенко Тетяна Моїсеєва-Шиленко на своїй сторінці в Фейсбук.

Відзначається, що авторка кадрів, що перед загоранням було чутно звук пляшки, яка розбилась і вже через якість долі секунди капот та передні колеса авто охопив вогонь.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

"Повідомлення про пожежу в Покровське надійшло на лінію "101" о 1.02 ночі з 15 на 16 лютого, - повідомила старший інспектор відділу по попередженню надзвичайних ситуацій ГПСО-9 Інна Фоміна, яка виїжджала на місце події. - Горів автомобіль "Toyota Camry", припаркований біля будинку №16 на проспекті Миру. З пожежею рятувальники повністю впоралися в 1.25, в гасінні були задіяні дві автоцистерни і сім чоловік особового складу ГПСЧ-51", - зазначили рятувальники.

У свою чергу поліція зазначали, що пожежа сталась у дворі однієї з багатоповерхівок міста. Так, близько 01:00 до Покровського райвідділу надійшло повідосмлення про пожежу.

Разом з тим варто відзначити, що у столиці невідомі підпалили автомобіль депутат Київради від "Свободи" Володимира Назаренка. Правоохоронці встановлюють деталі інциденту.

"Подія сталася вночі у Солом'янському районі Києва: близько другої години ночі по спецлінії 102 надійшло повідомлення, що у дворі будинку на проспекті Перемоги горить "Тойота Ленд Крузер", - йдеться в повідомленні.

Пожежа сталася у ніч з 11 на 12 лютого близько 2:00 ночі. Автівка зареєстрована на матір депутата, вона й помітила загоряння трансортного засобу. Жінка відразу викликала поліцію.

Пожежники, які прибули на місце, оперативно локалізували та ліквідували пожежу, однак Land Cruiser вже був знищений. На місце події також виїхали екіпаж патрульної поліції, слідчо-оперативна група територіального управління, експерти та рятувальники.

Причиною того, що авто спалахнуло, є всередині позашляховика була горюча речовина. Зловмисники вибили лобове скло та закинути її у салон. Вранці поліцейські провели додатковий огляд місця пригоди, аби з'ясувати інші обставини даного інциденту.

Нагадаємо, смертельна гра захоплює українських підлітків, до останнього кроку кілька секунд.

Як повідомляв "Знай.ua", невідомі підпалили одразу 6 авто у Полтаві.

Також "Знай.ua" писав, що у Києві спецоперація квартирних крадіїв розбилась об тупість.

У Львові згорів автомобіль дружини чиновника міської ради