Вчора, в п'ятницю, 15 лютого, неподалік від села Олександрівка на трасі в Миколаївській області сталося ДТП. У автомобіля КамАЗ завантаженого кукурудзою перекинувся причіп, з-за чого дорога була частково преграждена. Про це повідомляє регіональний новинний портал "Новости-N".

Зі слів очевидця ДТП сталося на трасі місцевого значення з індексом Р-06, біля села Олександрівка. КамАЗ рухався в напрямку міста Южноукраїнськ.

Також очевидець надіслав відео з місця події: траса засіяна кукурудзою, а автомобіль стоїть посеред дороги.

Нагадаємо, Голова "Батьківщини" влаштував моторошне ДТП: є загиблі. 15 лютого, 12:31 годину. на автодорозі "Львів-Івано-Франківськ" в селі Соколівка Жидачівського району відбулося зіткнення автомобіля "Мерседес Бенц" під керуванням жителя Рівного та автомобіля "Сітроен" під керуванням жителя Львова.

Як пишуть Новини Рівного, за кермом Мерседеса перебував власник торгової марки Inter-beton, Юрій Чаборай донині не був відомий у політичних колах. Точніше, він не був відомий як політик, а ось зв'язків з політиками вистачало. Зрештою, нічого дивного, враховуючи те, що його компанія, один з найбільших виробників бетону. А кілька років тому ще й з'явилася компанія Interbeton-bud, яка зайнялася зведенням будинків з квартирами преміум-класу в Рівному і Сарнах.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

Як раніше повідомляв Знай.иа У Києві BMW X5 склав Lanos навпіл: страшна аварія закінчилася болісною смертю. Жахливе ДТП сталося близько 01:15. Очевидець розповів, що BMW прямував у бік Видубичів на швидкості не менше 200 кілометрів на годину. У позашляховика лопнуло колесо, він зачепив відбійник і протаранив Daewoo, який буквально склав навпіл. В результаті сильного удару автомобіль спалахнув.

Знай.иа писав, В Одесі небезпечна банда загинула під час погоні поліції