У російському місті Томськ сталася страшна трагедія. Два великих собаки на смерть загризли немовля.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ, пише портал "Політека".

Сім'я проживає у приватному будинку. Матері знадобилося вийти у двір. Крихітній дитині, якій виповнилося лише один місяць, вона залишила лежачою в дитячому ліжечку. Повернувшись додому, жінка побачила страшне.

Вона виявила, що її маленька донька лежить на дивані, а все тіло в ранах схожих на сліди від зубів собак. Зазначається, що в будинку знаходилися ротвейлер та німецька вівчарка.

Популярні новини зараз

Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Показати ще

Мати одразу викликала швидку допомогу. Медики дитину терміново госпіталізували. Однак виявилися безсилі. Дівчинка померла від отриманих ран.

Поліція порушила кримінальну справу за статтею "Заподіяння смерті з необережності".

Варто нагадати, що 28 січня в Харківській області 3-місячний житель села Мілове отруївся нітратами, що призвело до непоправних наслідків. На даний момент харківські лікарі Інституту загальної та невідкладної хірургії борються за життя 3-місячного жителя села Мілове. Медики діагностували у дитини отруєння нітратами. Виявилося, що батьки приготували синові кашу на воді з колодязя.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в середу, 2 січня, в Сумах близько 16:00 в будинку по вул. Супруна обірвався ліфт, в результаті чого померла маленька дитина. На даний момент на місці працюють правоохоронці. Про це стало відомо з повідомлення сайту міста Суми. Літній чоловік, повертаючись з прогулянки, завіз коляску з 3-місячним немовлям в ліфт. Він вийшов на 9 поверсі першим, щоб вивезти коляску. Але ліфт різко обірвався і впав у шахту разом з коляскою. На жаль, медики не змогли врятувати дитину і, прибувши на місце трагедії, зафіксували її смерть.

Нагадаємо, у Києві закоханих знайшли мертвими: від жахливої картини волосся дибки навіть у копів.

Як повідомляв Знай.uа закохану пару знайшли мертвою у Києві: шукали довго, від побаченого у копів волосся встало дибки.

Знай.uа писав, анестезія вбила молоду українку: малюк не встиг народитися, а вже осиротів, лікарі намагалися зам'яти скандал.