Нещодавно пенсіонерка з Херсону дуже серйозно травмувалась у одному із супермаркетів - вона відправилась туди за покупками.

88-річна бабуся вирішила піднятися на ескалаторі на другий поверх, проте він не працював. Коли вона почала йти по ньому, то не змогла втриматись і впала. Їй одразу ж викликали карету швидкої допомоги.

Пенсіонерка з Херсону дуже серйозно травмувалась - у неї забита грудна клітка, рани на лобі, струс мозку, а також черепно-мозкова травма. Старенька дивом лишилась живою.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у Миколаєві в двоповерховому будинку сталася пожежа, яку місцевим жителям довелося гасити самостійно. І в кінці цієї історії самі ж постраждалі залишилися крайніми, розповідає місцеве видання Новости-N.

Як відомо, пожежа сталася просто на день всіх закоханих – 14 лютого, на вулиці Сидорчука, 2. Полум'я спалахнуло в щитовій, яка знаходиться у дворі будинку. Як з'ясувалося, причиною загоряння стало коротке замикання.

Популярні новини зараз

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Пожежа могла б наробити багато лиха, якби не оперативна реакція місцевих жителів. Вони змогли вчасно його помітити. Домогосподарки і кілька чоловіків, які перебували вдома самостійно загасили полум'я піском, вже після прибула поліція і співробітники ДСНС. Але гасити вже було нічого.

Як повідомляв Знай.uа, що загадкова трагедія поставила Київ на вуха. У Києві знайшли тіло мертвої жінки в клумбі. Медичні працівники, які приїхали на виклик, констатували смерть, а також зазначали, що на тілі явні сліди насильства: синці та подряпини на руках, ногах. Деталі інциденту встановлюються, проте слідчо-оперативна група та медики вже встановили, що вікно закрите зсередини, а на тілі помітні синці.

Також Знай.uа писав, що покійний Захарченко псує життя жителям Донецька: бойовики не відступають.

Мешканців окупованих проросійськими найманцями-бойовиками територій скаржаться, що тепер з них вимагають гроші за схеми нині ліквідованого ватажка "ДНР" Олександра Захарченка.
Людей змушують оплачувати "заборгованість" за комунальні платежі 2014-2015 років. Саме тоді одізний ватажок терористичної "ДНР" Олександр Захарченко оголосив "платіжну амністію". Про це повідомляється у Twitter hochu domoy.