Буквально недавно в Одесі сталося незвичайне пограбування. Так, двоє чоловіків відібрали сумку у простого перехожого і, намагаючись сховатися, забігли прямо в будівлю поліції. Примітно, що в мережі інцидент охрестили "найтупішим пограбуванням року".

Про це повідомила співробітниця поліції Зоя Мельник на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Раніше ми писали про те, що чоловік на ім'я Вільям Галлахер пограбував банк. Його зізнання в суді вразило і шокувало всіх. Він зізнався, що зробив це спеціально, щоб потрапити до в'язниці. Знову.

Виявилося, що умови за гратами здаються йому більш приємними і комфортними, ніж на волі. За багато років у в'язниці він звик жити за поняттями. І без цього йому вже не обійтися. У 2018 році чоловік вийшов на свободу. Він відсидів у в'язниці Нью-Джерсі 20 років за замах на вбивство. Через 6 місяців він знову порушив закон.

Нагадаємо, що слідчі територіального управління ГБР, розташованого у Львові, виявили факт розкрадання зі складу військової частини тепловізійних прицілів і приладів нічного бачення.

Популярні новини зараз

Власникам карток приготуватися: "Ощадбанк" змінює тарифи за обслуговування рахунку

Ні чим не погидують: в ухилянтів-боржників відбиратимуть останнє, в тому числі і особисті речі

Українці можуть звільнити себе від щомісячної сплати за доставку газу: що потрібно зробити

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, в Голосіївському районі Києва сталося збройне пограбування. Грабіжники кілька разів вистрілили в машину бізнесмена і відібрали у нього сумку, в якій знаходилося 40 тисяч доларів.

Також портал Знай.ua писав, що в Києві біля станції метро "Почайна" невідомі озброєні люди напали на пункт обміну валют.