Наприкінці року один в одному зі скверів Києва поліцейський здійснив напад на 12-річну дівчинку. Представник правоохоронних органів забрав у неї мобільний телефон та спробував втекти, проте його затримали перехожі.

Сержантові Нацполіції Києва, якому всього 22 роки, загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі за статею 187 Кримінального кодексу України. Зараз сержант перебуває під вартою.

За злочин, який вчинив сержант Нацполіції Києва, а саме напав на 12-річну дівчинку з ножем, він буде відповідати перед Солом'янським районним судом.

Про це повідомила прес-секретар генерального прокурора Лариси Сарган на сторінці у Facebook, через місяць після інциденту, прокуратура направила матеріали справи до суду.

Нагадаємо, на Зеленського та команду напали у Львові: замішані наркотики і кримінальний авторитет. Кандидат у президенти і артист Володимир Зеленський разом з "95-м кварталом" у п'ятницю виступив у Львові. Він прибув у місто вранці і мав час для прогулянки по старій частині Львова. Поява на вулиці зірки, а нині кандидата в президенти – і перехожі вишикувалися в чергу, щоб сфотографуватися. За традицією, в містах, де виступає "95 квартал", спочатку відбувається благодійний концерт. Але цього разу на зірок чекав неприємний сюрприз.

Популярні новини зараз

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, ПЦУ візьметься за визволення ув'язнених у Росії українців. Синод Православної церкви України створив православну місію допомоги жертвам порушення прав людини і особам, позбавленим волі, яка буде займатися питаннями звільнення політв'язнів в РФ. Митрополит Епіфаній розповів, що вже на першому засідання Синоду ПЦУ було створено спеціальну місію, яка займатиметься наданням допомоги жертвам кремлівської агресії.

Також Знай.ua писав, що у Дніпрі 4-річна дівчинка стала жертвою власних батьків. Прокуратура Полтавської області завершила досудове розслідування у справі про насильство батьків над 3-річною дитиною. Підозрювані можуть відправитися за грати терміном до 15 років. Розслідувати резонансний злочин українським поліцейським допомогли іноземні колеги. Зараз дитина знаходиться у закладі, де їй допомагають соціально і психологічно реабілітуватися.