6 лютого, приблизно о 16:00, в поліцію надійшла скарга на жінку, яка серед білого дня на проспекті Курському була п'яною з малолітньою дитиною.

Очевидці звернули увагу на те, що плачуча дитина просила погодувати її і відвести додому, оскільки вона замерзла.

Прибулі інспектори виявили горе-мати з 7-річною дитиною. Спілкуючись з матір'ю, патрульні виявили, що вона п'яна. Але, навіть незважаючи на те, що з нею була маленька дитина, жінка не перестала вживати алкогольні напої. Її поведінка стрімко змінювалося: від агресії і загроз вона почала ридати.

Інспектори зрозуміли, що дитині загрожує небезпека і відвезли п'яну матір з сином додому, і провели бесіду. На неї було складено адміністративний матеріал за ст. 178 (поява в громадських місцях у п'яному вигляді) Купап та повідомили про подію працівників ювенальної превенції Сумського відділу поліції.

Популярні новини зараз

Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати

Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Показати ще

Нагадаємо, На Донеччині знайшли повішеним сироту: не витримав життя в дитячому будинку

У місті Покровськ Донецької області знайшли труп невідомого підлітка. Про це повідомили в прес-службі місцевого відділу Нацполіції.

Тіло було виявлено в ніч на четвер, 7 лютого. За попередніми даними, підліток соврешил суїцид через повішання. Його тіло знайшли на мосту.

Тіло хлопчика виявив сусід, який вранці вийшов на рабоут.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Брудний збоченець розгулює по Луцьку і хапає дітей: фото

У Луцьку мешканці виявили під стінами школи збоченця, який розгулював по вулиці і приставав до дітей.

Про це стало ясно з публікації в Facebook

Фотографія збоченця, який "показує" свій статевий орган, була опублікована в групі з проханням допомогти впізнати чоловіка.


Також дівчина застерігає тих, у кого є діти неповнолітнього віку.

ТакожЗнай.ua" писав про те, що Малюк прокидався ночами з криками і в сльозах. Те, що він розповів матері, змусило її посивіти

протягом майже 15-ти років вчений Джим Такер досліджує розповіді дітей, які, як правило, у віці між другим і шостим роком життя заявляють, що вони жили колись раніше.