У Луцьку мешканці виявили під стінами школи збоченця, який розгулював по вулиці і приставав до дітей.

Про це стало ясно з публікації в Facebook

Фотографія збоченця, який "показує" свій статевий орган, була опублікована в групі з проханням допомогти впізнати чоловіка.

Також дівчина застерігає тих, у кого є діти неповнолітнього віку.

Популярні новини зараз

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

ТЦК витратить 10 мільйонів на перевезення військовозобов'язаних

Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям

З червня українці отримають нову допомогу: треба поквапитись з оформленням

Показати ще

Жінка пояснює, що в дитинстві і сама потрапила в подібний інцидент.

За її словами, чоловіки з такими відхиленнями не просто показують дітям свої геніталії, але і можуть хапати за руки. Пов'язано це з тим, що страх дітей приносить збоченцям задоволення.

Як відзначають користувачі, в подібних ситуаціях необхідно звертатися до поліцейських. Деякі кажуть, що біля садка 32 і 16 також нерідко можна зустріти збоченців.

Нагадаємо, Несподіваний спалах видав зухвалого фотографа-збоченця: відео 18+

В Сінгапурі збоченець використовував мобільний телефон, щоб зазирнути під спідницю дівчата і потрапив на відео. Про це повідомляє інформаційний портал Stomp.

записав Відео реєстратор в машині випадкового очевидця. Чоловік на ім'я Кеннет Тан розмовляв по телефону, сидячи в своїй машині. Він побачив, як повз проходять двоє чоловіків і дівчина. Тан помітив, що один з чоловіків трохи присів і помістив під спідницю дівчини телефон.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" В Одесі зловили маніяка. Ця мерзота більше десяти років ґвалтувала дівчат

Одесит Сергій Улокин, довгі роки обманним шляхом заманював дівчат, ґвалтував їх, а потім шантажував. Цей збочений і страхітливий бізнес приносив йому тисячі доларів щомісяця, а жертвам невимовні страждання і навіть смерть. Для його упіймання доклали неймовірних зусиль, але суд відпустив маніяка під копійчаний заставу.

Також Знай.ua" писав про те, що Збоченець одесит перетворив зґвалтування у вигідний бізнес

Майже десять років 43-річний Сергій Улокин, зразковий сім'янин і батько двох дітей, жорстоко ґвалтував дівчат і заробляв на них тисячі доларів щомісяця. Деякі жертви не витримували і зводили рахунки з життям. А коли зловили маніяка, суд відпустив його під заставу