У місті Покровськ Донецької області знайшли труп невідомого підлітка. Про це повідомили в прес-службі місцевого відділу Нацполіції.

Тіло було виявлено в ніч на четвер, 7 лютого. За попередніми даними, підліток соврешил суїцид через повішання. Його тіло знайшли на мосту.

Тіло хлопчика виявив сусід, який вранці вийшов на рабоут.

"На вигляд йому було 14-15 років, він був у шльопанцях і куртці. Мабуть, місцевий. Спочатку думали, що він міг бути з сусіднього притулку. Коли туди з'їздили, з'ясували, що ні", - розповів очевидець.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Місцеве ЗМІ "Орбіта" передає, що хлопчик був вихованцем Благодійної організації "Центр допомоги дітям "Отчий дім". Цю інформацію повідомив керівник центру Олексій Каган.

"Це наш хлопчисько, – повідомив Олексій Каган. – Він був нормальним, гарним хлопцем. Дуже шкода, що все так сталося. Приблизно півтора роки тому його повинні були відправити в дитячий будинок. Але оскільки він жив у нашому місті, прийшов до нас в центр. Тим більше що поруч була його рідна школа (ЗОШ №15 – ред.), друзі".

За словами Кагана, увечері хлопчик вибрався з притулку через вікно й подався у невідомому направлянии.

Раніше повідомлялося, що 5 лютого о 13.30 жінка випала з вікна багатоповерхового будинку на вул. Харківських дивізій в Харкові.

Про це повідомляють у Головному управлінні Нацполіції у Харківській області.

На місці працює слідчо-оперативна група. Інформацію про подію зареєстровано в журналі єдиного обліку заяв і повідомлень громадян.

Нагадаємо, у місті Миколаїв із мисливського карабіна розстріляли чоловіка і дружину.

Раніше Знай.uа повідомляв, нещодавно завершилося досудове розслідування у справі Катерини Бабкіної, яка втопила у Києві рідних дітей.

Також Знай.uа писав, у Росії в кубанській станиці Ільска злочинець скоїв вбивство двох пенсіонерів-гомосексуалів. Підозрюваний у вбивстві дав свідчення, слідство називає пріоритетною версією злочину "гомофобію".