Страшна смерть наздогнала семирічного хлопчика в Одеській області. В одному з сіл Подільського району дитина задихнулася в ланцюгах, граючись в копиці сіна. Тіло першокласника виявив його рідний старший брат, який покликав дорослих.

Батьки викликали медиків, але ті нічим не змогли допомогти дитині – він помер задовго до їх приїзду. Залишалося тільки повідомити про произошедем в поліцію.

Дитина задихнулася в ланцюгах

Як повідомили правоохоронці, сім'я була благополучною, раніше в поле зору поліції не потрапляла.

Популярні новини зараз

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Показати ще

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з позначкою "нещасний випадок". Тіло направлено на судово-медичну експертизу для встановлення остаточної причини смерті.

Місце загибелі нещасного першокласника

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Києві школяр випав з вікна багатоповерхівки і дивом залишився живий: подробиці щасливого випадку.

Сумний інцидент стався в понеділок, 4 лютого, в Києві. За адресою вулиця Борщагівська, 173/187 з вікна багатоповерхівки випав хлопчик. На щастя, дитина залишилася живою.

Дзвінок на лінію екстрених служб надійшов близько 20:30. Про це Інформатору стало відомо на місці події.

За попередньою інформацією, хлопчик випав з вікна шостого поверху десятиповерхового будинку. В результаті падіння 12-річна дитина отримала травми і був госпіталізований в дитячу лікарню "Охматдит".

Нагадаємо, молода дівчина під Києвом викинулася з вікна багатоповерхівки: подробиці. Після падіння дівчина відразу ж померла. Розглядається версія про самогубство.

Як повідомляв Знай.uа, летіла з 10 поверху: сміливий сусід героїчно зловив дворічну дівчинку. Для подальшого обстеження дівчинку направили в лікарню. Рятувальники встановили, що дівчинка перебувала в квартирі без нагляду батьків. Вийшла на балкон, стала на стілець, нахилилася і впала через перила балкона на мотузки для білизни поверхом нижче. Дитину врятував мешканець будинку, який зайшов у квартиру і зняв дівчинку з мотузок на балконі.

Також раніше ми писали про те, що в США хлопчик вистрілив в обличчя вагітної матері: грався з пістолетом «як тато».

Крім того, ми повідомляли: маленький хлопчик балансував на межі життя і смерті, але у медиків знайшлися важливіші справи.

На Волині також сталася трагедія, від її подробиць кров стигне в жилах: труп маленького потопельника знайшли на крижині, дитина тонув, і ніхто не міг йому допомогти. Тіло виявила випадкова перехожа, яка і викликала поліцію.

Дивіться відео по темі: хлопчик загинув від гри з вогнем в стозі сіна