На КПВВ "Мар'їнка" у страшній аварії загинули люди. Відомо, що недалеко від пропускного пункту сталася кривава трагедія, автомобілі зіткнулися лоб в лоб під Кураховим, в результаті 6 людей загинуло та 3 отримали травми.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Так, серед загиблих у страшній аварії є донецькі пенсіонери. За інформацією журналістів, це 80-річні Лідія і Володимир Шевченко, 69-річна Валентина Яковлєва, 71-річний Іван та 66-річна Віра Стебліни.

В результаті жорсткого зіткнення загинув водій Ланоса - житель Мирнограда 31-річний Сергій Ващенко, його авто згоріло. Відомо також, що 5 людей померли на місці, за життя Володимира Шевченка боролися медики, але безуспішно - чоловік помер у реанімації. Сім'я Шевченка їхала в якості пасажирів в автомобілі Шевроле, інші загиблі перебували в салоні Ланоса.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Ще 3 людини, які їхали в Шевролет, серед них і водій машини отримали травми різного ступеня тяжкості. Всі вони - жителі Донецька: 39-річний водій Олександр Ільїн отримав ЗЧМТ та забій плеча, його пасажирів-пенсіонерів теж травмовано.

У 79-річного Володимира Зрелова лікарі виявили забої ліктьового суглоба і черепно-мозкову травму, а його 73-річна дружина Антоніна доставлена до лікарні в стані травматичного шоку. У жінки політравма, переламані передпліччя і стегно, скальпована рана голови.

Варто нагадати, що неприємний інцидент стався в Дарницькому районі Києва, на з'їзді з Дарницького мосту пізно ввечері. Там в подвійному ДТП зіткнулися 4 машини. Винуватець аварії зник з місця події. На повороті у напрямку вулиці Здолбунівської притерлися два автомобіля Mazda і Alfa Romeo. За попередніми даними, спочатку на перехресті Дарницького шосе та вулиці Сортувальної відбулася невелика ДТП між автомобілями Mazda 6 і Alfa Romeo.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у вівторок, 5 лютого, у Києві на Дорогожичах прорвало трубу. Проїжджу частину і тротуари залило водою, через що довелося перекрити дорогу. Комунальна аварія сталася о 4:15 на перехресті Мельникова і Дорогожицької. Тут прорвало трубу Д-600, через що на вулицю вилилося чимало води.

Нагадаємо, на Закарпатті переповнена маршрутка злетіла у кювет: перші подробиці.

Як повідомляв Знай.uа київський водій мало не відправив на той світ переповнену маршрутку.

Знай.uа писав, поліція встановила винуватця загибелі акторки Дизель Шоу.