У Харкові обвалився дах у гаражному кооперативі. Він не витримав великої ваги снігу.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Харківської області.

"Інформація про подію надійшла до чергової частини Московського відділу поліції 2 лютого близько 17:00. Встановлено, що на вулиці Зубенка під натиском великої кількості снігу обвалився дах у гаражному кооперативі", - йдеться в повідомленні.

На той момент у приміщенні перебували два чоловіки, яким 81 та 41 рік. Вони отримали травми голови та плеча. Постраждалих доправили в міську клінічну лікарню швидкої і невідкладної медичної допомоги. Стан їх здоров'я медики оцінюють як задовільний.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Орім того, механічні пошкодження отримали два автомобілі. Інформація внесена до журналу єдиного обліку заяв і повідомлень Московського відділу поліції м Харків. Поліцейські встановлюють всі обставини події.

Нещодавно в центрі Харкова на 56-річну жінку впала брила льоду. Жінка опинилася в лікарні. На місце події також виїхала швидка допомога. Постраждалу доправили в лікарню із закритою черепно-мозковою травмою, переломом і раною руки, забоєм грудного відділу.

Раніше через надмірну кількість снігу вночі обвалився дах торгівельних рядів на ринку "Озерка", що в Дніпрі. Торговці встигли втекти, залишивши особисті речі. Ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що в столичному супермаркеті "Сільпо" несподівано помер чоловік. Трагічний інцидент стався на Оболоні. Ймовірною причиною смерті називають отруєння алкоголем.
Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що в центрі Києва величезна брила льоду проломила дах легковика: інша частина може впасти в будь-який момент.
Як повідомляв "Знай.uа" писав, що під час святкування Нового року в Харкові чоловіку відірвало кисть руки і з розірваним особою після невдалого запуску феєрверку.