Поліцію про це повідомили близько 14 -ї години. Трапилась подія на вулиці Здолбунівська, повідомляє UA: Рівне.

За попередньою інформацією, поблизу ринку у Рівному чоловік, з невідомих поки причин, кинувся під потяг та від отриманих травм загинув. На місці події працює слідчо-оперативна група, яка встановлює особу загиблого та усі обставини, – повідомляє прес-офіцерка відділу комунікацій поліції області Марія Юстицька

Популярні новини зараз

Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Як повідомляють не на камеру очевидці, чоловік працював вантажником на ринку "Дикого". На вигляд йому 30 років. Також відомо, що слідчі у його кишені знайшли передсмертну записку.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що у Києві чоловік прийшов до колишньої, щоб забрати речі, а в результаті викинувся з 15 поверху.

У Києві на вулиці Ромена Ролана 7а виявили труп. Чоловік прийшов до своєї колишньої, щоб забрати речі, але покінчив із собою, вистрибнувши з 15 поверху. Тіло виявили біля 16-поверхового будинку близько 15:30. Про це повідомляє видання Інформатор.

Встановлено, що загиблому – 45 років. Жінка, з якою він раніше перебував у відносинах, розповіла, що він прийшов до неї поговорити. Після мирного і спокійного діалогу, чоловік, який здавався цілком адекватним, сказав, що піде на балкон, щоб забрати речі, які там зберігалися.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові успішний нотаріус повісилася у власному офісі, проте її колеги не вірять у самогубство.

Кримінальне провадження відкрили за статтею "навмисне вбивство" з приміткою "самогубство". Примітка "самогубство" у 90% випадків визначає все подальше розслідування.

Успішну 46-річну жінку знайшли повішеною у власному офісі. Усе начебто схоже на самогубство, заважають кілька "але". Помічниця, яка прийшла на роботу, виявила тіло своєї роботодавиці Юлії Грузкової.

Також Знай.uа" писав, що у Дніпрі чоловік скоїв ДТП і під тяжкістю вчиненого вистрілив собі в голову.

У Дніпрі поліція зупинила водія за порушення правил дорожнього руху. Після цього чоловік вистрілив собі в голову.

Це пригода сталась 12 грудня о 5:25 на вул. Набережна Перемога Дніпро, повідомляє "Информатор".