У Білій Церкві чоловік замкнув свою співмешканку у котельні дитячого садка і знущався над жінкою, підозрюючи її в зраді.

Про це повідомляє "Інформатор" з посиланням на прес-службу Національної поліції в Київській області.

Після п'ять годин тортур і побиття ґвалтівник залишив жінку в приміщенні котельні і зник.

Інцидент стався в новорічну ніч. Жінка заступила на чергування у котельні дитячого садка, і чоловік там її замкнув. Потім він більше п'яти годин знущався над потерпілою. В хід йшли не тільки руки і ноги, а і металевий гак, яким він намагався вибити зізнання у зраді.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Показати ще

Ґвалтівник також погрожував жінці ножем і змушував її звітувати диспетчеру про нормальну роботу котельні. Коли ревнивець втомився катувати жертву - зник у невідомому напрямку. Жінку виявив працівник котельні, який прийшов на ранкову зміну і випустив її. Він викликав медиків та правоохоронців.

Співробітники поліції Київської області виявили та затримали злочинця. 52-річний чоловік хотів сховатися в Полтаві у родичів. Зараз йому вже оголосили про підозру за трьома статтями.

Жінку госпіталізували і діагностували у неї перелом руки, розрив барабанної перетинки, а також множинні садна та синці. Вона провела у лікарні майже місяць.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві перехожі виявили бездиханне тіло чоловіка. За інформацією журналістів, померлому було 72 роки. Спочатку сусіди припускали, що чоловік впав з висоти, так як труп лежав прямо під дев'ятиповерховою будинком.

Як повідомляв портал "Знай.uа", повідомляв, бабуся з дідусем живцем спалили рідного онука.

Інцидент стався, поки мати 11-річного хлопчика знаходилася в сусідньому селі.

Як повідомило управління слідчого комітету Хакасії, жахливий злочин стався у селі Харою Таштипський району республіки. Підозрювані 42 і 47 років затримані. Порушено кримінальне провадження за статтею "Вбивство малолітньої".

Також "Знай.uа" писав, що молодой українець зник з нічного поїзда, тіло знайшли на проміжній станції.