У Новограді-Волинському Житомирської області пенсіонер підпалив свій будинок і застрелився на очах у десятків сусідів. Про це передає TCH.

Як повідомляють сусіди, чоловік підпалив будинок і сів на сходах. Оточуючі намагалися до нього підійти, але у відповідь звучали постріли.

"Він почав стріляти в людей. Хто знає, скільки у нього патронів і що у нього в голові", - каже сусід Володимир Даниленко.

Очевидці викликали рятувальників, але чоловік теж не підпускав їх пострілами.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

"Він просто вистрілив перед собою в землю, тобто показав, що обріз заряджений. Мабуть, вже мав свою думку, приставив рушницю до горла, коротше, покінчив із собою", - розповів заступник начальника 10-ї пожежної рятувальної частини Андрій Наумець.

Як повідомив інспектор сектору моніторингу Новоград-Волинського райвідділу поліції Інна Вовченко, чоловік загинув на місці пригоди. За фактом інциденту відкрито два кримінальні провадження за статтею 115 "вбивство" та статті 194 "підпал".

За попередніми даними господар сам підпалив будинок, а стріляв з мисливської зброї.

"Зараз ми перевіряємо, що це за зброя, де він міг її взяти, чому вона незарегистрированно", - говорить Вовченко.

Сусіди впевнені, що чоловік пішов на відчайдушний крок через тиск з боку колекторів. За їхніми словами, будинок був під заставою у банку. Чоловікові довелося взяти безліч кредитів щоб оплатити дороге лікування в боротьбі з онкологією.

Допомогти чоловікові були нікому - мати і дружина загинули, а сини обірвали зв'язки. Люди припускають, що пенсії на покриття кредитів чоловікові не вистачало, і він міг залишитися на вулиці. В той день, коли господар наважився на підпал і самогубство, до будинку господаря підвозили невідомі на іномарці. В інформації перевіряється інформація про колекторів, які могли довести чоловіка до самогубства.

Нагадаємо, бабся з дідусем живцем спалили власного онука.

Раніше Знай.uа повідомляв, невідомий вистрілив у авто з двома українцями з протитанкового гранатомета.

Також Знай.uа писав, родичі замерзлої на смерть студентки розповіли свою версію події.