У Києві сталася масштабна аварія на Північному мосту. В результаті події утворилися затори в бік Троєщини та в сторону центра міста.

Про це повідомляє Інформатор повідомляє з посиланням на дані Google maps.

Аварія сталася в середу, 30 листопада, близько 10:40. Станом на 12:00 рух на самому Північному мосту, проспекті Бандери і Ватутіна утруднений.

Причиною аварії стало те, що легковика на мосту занесло. Водій, рухаючись на великій швидкості, не впорався з керуванням і врізався у відбийник. При цьому постраждали ще декілька машин.

Відомо, що авто, яке спровокувало аварію, рухалося в сторону Троєщини. Утворилися кілометрові затори.

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

У Києві через сильний туман та ожеледь на дорогах утворилися також й інші затори. Рух найбільше ускладнено на проспекті Перемоги, у районі Бессарабської площі та Набережному шосе. В Укравтодорі зазначили, що на більшій частині території України, зокрема, у Киівській області, протягом доби – туман.

Нагадаємо, що жахлива ДТП під Києвом: трупи розкидало скрізь, свідки налякані і мовчать. Сталося кілька зіткнень на високій швидкості, двоє людей померли на місці, ще один водій госпіталізований.

Також портал "Знай.ua" писав про те, що на Київщині сталася смертельна ДТП на трасі, водій однієї з вантажівок загинув на місці. Інцидент стався у неділю, 20 січня, на Одеській трасі біля повороту на Чабани. Там зіткнулися дві вантажівки.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Київ згадав трагедію з Зайцевою: водій Über заснув за кермом і сталося страшне. Водій відмовився підтверджувати те, що заснув за кермом.