На Закарпатті снігова брила з даху впала на чоловіка. Його з травмами відправили до лікарні.

Про це йдеться в дописі жительки Ужгорода Наталії Касим, який вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Тільки що на Швабській шматок снігу з даху впав на людину. Купа крові, забрала швидка. Ходіть обережно, тому що ви самі знаєте, як це зараз ходити по вулицях", - йдеться в повідомленні.

Інцидент стався у вівторок, 29 січня, близько 15:40. Брила снігу впала на вулиці Швабській.

Популярні новини зараз

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Нещодавно в центрі Харкова на 56-річну жінку впала брила льоду. Жінка опинилася в лікарні. На місце події також виїхала швидка допомога. Постраждалу доправили в лікарню із закритою черепно-мозковою травмою, переломом і раною руки, забоєм грудного відділу.

Варто зазначити, що росіянин, на якого кілька днів тому впала брила льоду, помер у лікарні. Йому був 51 рік. Мешканець російського міста Брянськ Роман Бєляков помер вранці в п'ятницю, 18 січня. Трагедія сталася в минулий вівторок, 15 січня - у центрі Москви на чоловіка з даху впав лід. Потерпілого госпіталізували в НДІ ім. Скліфосовського з черепно-мозковою травмою, де його прооперували.
Нагадаємо, що в столичному супермаркеті "Сільпо" несподівано помер чоловік. Трагічний інцидент стався на Оболоні. Ймовірною причиною смерті називають отруєння алкоголем.
Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що в центрі Києва величезна брила льоду проломила дах легковика: інша частина може впасти в будь-який момент.
Як повідомляв "Знай.uа" писав, що під час святкування Нового року в Харкові чоловіку відірвало кисть руки і з розірваним особою після невдалого запуску феєрверку.