У Харкові, на проспекті Науки, 24 трапилася страшна ДТП. У вівторок, 29 січня близько 11:50 там зіткнулися маршрутка і дві машини.

Цю інформацію повідомили в прес-службі патрульної поліції Харкова.

Згідно з попередньою інформацією, водію маршрутки не вдалося впоратися з керуванням, і він зіткнувся з автомобілем "Volkswagen", який врізався у "Lexus".

На щастя, в результаті аварії ніхто не постраждав.

Популярні новини зараз

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

На водія маршрутки патрульні склали адміністративний протокол за ст 124 Купап.

Зібраний матеріал буде передано в суд.

Нагадаємо, що в суботу, 26 січня, на Столичному шосе сталася трагічна дорожно-транспортна пригода. Автомобіль Mercedes Vito, рухаючись в напрямку виїзду з міста збив жінку, яка знаходилась на пішохідному переході, про що стало відомо з повідомлення в "Вартові еспресо".

Як стало відомо, постраждала від отриманих травм померла в машині швидкої допомоги. Також повідомили, що загиблій було 47 років.

Варто зазначити, що водій автомобіля на момент дтп був тверезий. Як він заявив, жінка сама кинулася йому під колеса, і на її появу на дорозі він зреагувати просто не мав можливості.

Раніше портал писав, на лобовому склі автомобіля тепер будуть клеїти новий документ.

Кабінет міністрів 23 січня прийняв постанову про радіочастотну ідентифікацію проходження техконтролю транспортом. На лобовому склі будуть клеїти мітку для автоматичного зчитування спеціальними приладами. Відповідні зміни прийняв Кабінет міністрів України.

Постанова вступить в силу через три місяці після публікації. Суб'єкти, які вже отримали бланки для обов'язкового технічного контролю (ВТК) транспортних засобів, можуть їх використовувати.

Як повідомляв "Знай.uа", у Борисполі схопили розумника з фальшивими документами: наступна спроба через 3 роки.