Поліція Харкова 24 січня під час проведення профілактичних заходів щодо відпрацювання території Харківської області затримала кримінального авторитета.

За повідомленням відділу комунікації поліції області, у будинку по вулиці Котлова поліція затримала неодноразово засуджених за вчинення тяжких злочинів осіб, які впливали на кримінальну обстановку області.

Серед затриманих виявився 44-річний "смотрящий" за Харківської області по кличці "Валерсон". До того ж, поліція зуміла затримати і 44-річного доглядача за "общаком".

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

При проведенні особистого обшуку у одного з чоловіків поліцейські знайшли та вилучили пістолет "ПМ" і згорток з речовиною білого кольору, схожою на наркотичну речовину "метадон". У іншого знайшли та вилучили аналогічний згорток.

Поліція відкрила кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, Банда відморозків жорстоко розправилася з беззахисним пенсіонеркою: ходили до неї три рази

Троє молодих хлопців два рази приходили до старенької.

Під час останньої зустрічі 97-річна бабуся отримала важкі травми.

Про це розповіла прес-служба ГУ МВС.

Трагедія сталася в селі Курсавка Ставропольського краю. Як стверджує слідство, вперше троє злочинців зайшли до жительки села і запропонували установку вікон. Коли вони пішли, господиня виявила зникнення 120 тисяч рублів (приблизно 50,5 тисяч гривень).

Як раніше повідомляв "Знай.ua" У Дніпрі орудує банда вандалів, яка спотворює машини кислотою: відео

В Дніпрі останнім часом стало небезпечно залишати автомобілі на парковках – там може впасти навіс, розчавивши вашу машину. ЇЇ можуть обікрасти або проколоти колеса. А тепер водії, залишивши свого залізного коня на парковці, ризикують ще і застати його спотвореного кислотою.

Також Знай.ua" писав про те, що Озброєний чоловік пробрався в гімназії: охорона та педагоги були безсилі