У селі Губарівка Харківської області стався прикрий інцидент. Трагічно загинув працівник елеватора. Про це йдеться у повідомленні поліції. За попередніми даними, 42-річний працівник елеватора впав у сховище для зерна з висоти 25 метрів.

На роботі чоловік впав у сховище для зерна з висоти 25 метрів. Потім його засипало зерном. Нещасний працівник задихнувся і загинув на місці.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розслідувати справу за статтею "Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою.

Нагадаємо також, що ПАТ "Аграрний фонд" сплатив державі 211,5 млн грн дивідендів протягом 2016-2018 років. Протягом трьох років ПАТ "Аграрний фонд" сплатив державі 211,5 млн грн дивідендів. Дана інформація вказана в Аудиторському звіті за результатами державного фінансового аудиту діяльності ПАТ «Аграрний фонд» за період з 01.01.2016 по 30.06.2018.

Популярні новини зараз

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, мої нові рейдери: як поліція віджимає урожай фермерів, українці в шоці, відео. У Київській області розгорівся гучний поліцейсько-аграрний скандал. Так, в селі Маслівка (Миронівський район) представники правоохоронних органів "віджали" у фермеровурожай.

Про це стало відомо завдяки повідомленням користувача під ніком Evhen в Twitter.