24 січня "Politeka" повідомила подробиці події з київським учителем фізкультури. Про подію стало відомо з вуст батька одного з учнів секції з тхеквондо, яку вів потерпілий вчитель фізкультури, Ігор Матвієнко.

Розлючений батько одного з учнів ліцею напав на вчителя фізкультури свого сина. Почалося все з того, як фізкультурник накричав на свого учня за неслухняність. Однак, пізніше він вибачився перед дитиною та її батьками, але батька дитини це не заспокоїло.

Розлючений чоловік вдарив вчителя просто на шкільному подвір'ї, продовживши розбирання за територією ліцею.

«Спочатку він вдарив викладача на шкільному дворі, а потім добивав за територією ліцею. Зараз учитель в лікарні, у нього численні гематоми, надрив легкого і струс мозку », - йдеться в повідомленні.

Столичні ЗМІ підкреслюють, що під час бійки учитель впав і вдарився об бетонну плиту, на деякий час знепритомнів. Незважаючи на це, батько учня продовжив бити чоловіка. Крім того, для "чоловічої розмови" неадекватний батько приніс з собою ножівку.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показати ще

Батьки інших учнів ліцею встали на сторону фізкультурника. Один з батьків третьокласника, який ходив на заняття з тхеквондо до чоловіка, розповідає свої враження про вчителя:

«Я особисто знайомий з ним. Регулярно ходжу до нього на заняття, спостерігаю. Уроки відкриті, тому можна подивитися, як займається дитина. Всі шоковані, тому що людина дуже важливий, стриманий і спокійний, зайвий раз голос не підвищить, все тримає в собі, дочекатися від нього емоцій дуже важко, хіба що тільки на спортивних змаганнях », - підкреслив чоловік.

Медики оголосили вердикт про стан потерпілого: струс головного мозку, загальна травма грудної клітини, забій легень, забій грудної клітини. Цей висновок озвучив завідувач відділенням політравми лікарні швидкої медичної допомоги Віктор Дорош.

Скандал налякав працівників ліцею до такої міри, що один з вчителів навіть вирішив звільнитися. Батьки, однак, встали на сторону фізрука, так як діти його люблять.

Нагадаємо, раніше "Знай.ua" повідомив, що в харківській школі №108 о 11:00 невідомі розпилили в шкільній роздягальні невідому речовину, проводиться перевірка. Дітей вивели з приміщення.

Також "Знай.ua" писав, що у Росії спалахнула школа, десятки дітей потрапили у вогняну пастку.

Крім того, портал "Знай.ua" писав, що на Чернігівщині дочка кримінального авторитету знущається над школярами.