У Дебальцево вранці 19 січня у власній квартирі знайдено повішеного проросійського бойовика так званої "ДНР".

23-річний коллаборант Ярослав Ігорович Шапочкин наклав на себе руки. Відомо, що він народився в Дебальцеве, 1995 року народження. Про це повідомили на сторінці Necro Mancer у Twitter.

Поряд з трупом російського найманця знайдена записка "У моїй смерті прошу нікого не звинувачувати".

Причини його самогубства та обставини наразі невідомі. Про те, що Шапочкін вкоротив собі віку, пишуть його знайомі у соцмережах.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

Крім того, Шапочкіна було занесено до бази сайту "Миротворець" як особу, яка чинила діяльність проти національної безпеки України, світу, безпеки людства та міжнародного правопорядку, а також інших правопорушень.

На цьому ж сайті вказана дата смерті терориста 20 січня, від рук спільників-бойовиків.

Нагадаємо, на території Російської Федерації по-звірячому вбили проросійського найманця-бойовикабандформування "ЛНР" Максима Бокаря, прізвисько "Молот".

Зазначається, що інцидент з терористом трапився у Москві. Відповідні фото та подробиці опублікував у Telegram офіцер ЗСУ Анатолій Штефан “Штірліц”.

Нагадаємо, стало відомо про те, що до Києва прибув ще один борт з пораненими бійцями ЗСУ, де багато хто з військових у важкому стані. Зараз волонтери активно просять у соцмережах допомоги у небайдужих українців.

Як повідомляв портал Знай.иа, бойовики так званої "ДНР" заявили, що захопили в полон бійця Збройних сил України. Як заявили терористи, військовослужбовець сам попрямував у бік їх позицій. Вони стверджують, що нібито підпустили його ближче, після чого зв'язали і взяли в полон.

Також портал Знай.иа писав, що у суботу, 19 січня, 93 бригада Збройних сил України («Холодний Яр») повідомила, що її бійці збили дрон терористів – «Фантом-4». До нього була прикріплена ВОГ-17 (граната від АГС-17) з причепленим хвостовиком (для балансу в польоті), надрукованим на 3D-принтері.