25-річна дівчина потрапила під поїзд у Бердичеві (Житомирська область), пише Politeka.

Постраждала загинула на місці інциденту. Про це сьогодні, 23 січня, повідомили у прес-службі Національної поліції України.

У дівчини залишилася маленька донька.

Нещасний випадок трапився 21 січня на перегоні Бердичів-Михайленки. Дівчина потрапила під колеса вантажного поїзда. Користувачі соціальних мереж повідомляють, що під час нещасного випадку постраждала була в навушниках. В даний час правоохоронці з'ясовують усі обставини події.

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Відомо, що постраждала — 25-річна Аліна, яка працює продавцем-консультантом в магазині мобільних телефонів "ЖУК" навпроти Павільйону в Бердичеві. Друзі і знайомі загиблої кажуть, що вона була хорошою людиною, а колеги відгукуються про Аліну, як про талановитого продавця.

Нагадаємо, допотопний потяг "Укрзалізниці" не витримав депутатської дупи: скільки галасу було! У поїзді "Херсон - Львів" впала верхня полиця з пасажиром. Ним виявився депутат Фастівської міськради Київської області Віктор Гарвона.

Як повідомляв "Знай.ua", чоловік зустрів страшну смерть під колесами поїзда: деталі кривавої трагедії тримають під секретом.

Також
"Знай.ua" писав, що зіткнулися автомобіль Opel і сміттєвоз. Троє людей з легкового автомобіля загинули, ще двоє перебувають у важкому стані. За попередньою інформацією, чоловік за кермом сміттєвоза зупинився на трасі для надання допомоги іншому водієві. У цей момент Opel c водієм і чотирма пасажирами втратив керування на слизькій дорозі і влетів у вантажівку ззаду. В результаті удару сміттєвоз та легковик відкинуло на узбіччя. Водій і дві жінки-пасажири легкового автомобіля померли на місці. Ще двоє пасажирів доставлені в найближчу лікарню.