Жорстоке побиття чернігівської школярки розбурхало соцмережу. Інші школярі спостерігали за ситуацією, знімали на відео і не втручалися у бійку. Деякі навіть аплодували.

Зазначається, що подібний інцидент там відбувся не вперше. Одна з героїнь жорсткого відео виявилася дочкою кримінального авторитета, передає ресурс "Фрази".

"Мати однієї з потерпілих дівчат Валентина Малоштан виклала відео і коротко розповіла про цю ситуацію", - йдеться у повідомленні.

За словами жінки, її дочка Поліна, яка навчається в 34 школі в 8 класі, того дня йшла на тренування з волейболу разом з подругою Юлею. В районі супермаркету "Симпатик" до них підбігли дівчата і захотіли відібрати мобільний телефон.

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

"Юля сказала, що телефону у неї немає, Поліна це підтвердила. Це, за словами дівчинки, і стало приводом для бійки", - йдеться у повідомленні.

Напередодні цього інциденту побили і хлопця Поліни Максима. Начебто, до цього побиття причетний хлопець однієї з "героїнь" на відео.

"Одна з дівчат (Марія Миронова, в сорочці в клітинку), як з'ясувалося, займається боротьбою. Побиття відбувалося в центрі міста, за супермаркетом "Симпатик". Я виклала це відео в Facebook, щоб цих дівчат побачила вся країна", - стверджує мати.

Нагадаємо, у мережі з'явилося відео з камери спостереження, на якому видно, як запоріжанка б'є дитину руками.

Більше того у ході жорстокого побоїща жінка почала бити дитину ногами по спині, коли той намагався втекти на четвереньках.

Проте вона не встигла "добити" власну дитину, адже у ситуацію втрутились співробітники магазину, які і викликали на місце інциденту співробітників поліції.

Як повідомляв "Знай.ua", у київському метро помер чоловік.

Також "Знай.ua" писав, що дика бійка вчителя фізкультури з батьком школяра потрапила на відео.