У Запоріжжі сталася аварія на дамбі - зіткнулися інкасаторська машина і три легкових автомобіля. ДТП сталася близько 16:20.

Про це повідомляє Gazeta.zp.ua.

За попередньою інформацією, зіткнення сталося через слизьку дорогу. На щастя, ніхто не постраждав. В результаті аварії в бік зупинки “вул. Пушкіна” утворилася пробка.

Запорізькі автомобілісти повідомляють, що через “скляну” дорогу ДТП сталася і в районі 5-ї міськлікарні, а також в районі зупинки “вул. Пушкіна”.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Поліція поки не коментує ці події.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що кілька десятків людей увірвалися в аптеку в районі зупинки громадського транспорту "Металургів" і винесли звідти препарати, які можуть без рецептів купувати кодозависимые люди. Ліки, що містять наркотичні речовини, так звані активісти палили на проспекті Металургів.

Yеизвестные назвали себе представниками громадської організації, яка бореться з наркоманією. Вони заявляють, що аптеки порушують вимоги щодо реалізації таких препаратів і у вільному доступі продають таблетки людям з наркозалежністю.

Як повідомляв портал "Знай.uа",у Запорізькій області згорів приватний будинок. Чоловік та двоє дітей згоріли живцем, а матір дітей наклала на себе руки.

Правоохоронці отримали повідомлення про те, що в одному з сіл Запорізького району горить будинок. На місці події виїхали співробітники поліції, медики і рятувальники. Вони виявили трупи молодого чоловіка і двох дітей 5 і 10 років. На задньому дворі також знайшли труп жінки, яка вчинила самогубство.

"Знай.uа" писав, що в Запоріжжі стався жахливий інцидент, який ледь не закінчився трагедією. На вулиці Ладозької, що в Бородінському районі міста, зірвався ліфт, поки в його кабіні знаходився дитина. Місцеві жителі пишуть про те, що трапилося в Facebook. Як передають мешканці будинку, нещасливий ліфт обірвався на висоті між п'ятим і шостим поверхом. Життя дитині врятувала система електронного гальмування ліфта.