Україна і Ізраїль підписали угоду про зону вільної торгівлі між двома державами. Документ був підписаний під час візиту Петра Порошенка в Єрусалим.

Чинний президент України відзначив величезну важливість документа: "Сьогодні історичний день… Це знакова подія виводить нашу співпрацю на новий рівень. Ми усуваємо існуючі бар'єри в торгівлі, даємо компаніям з України та Ізраїлю широкий доступ до ринкам, активізуємо діяльність бізнесу".

Після набрання сили даним документом, Ізраїль на 80% скасує ввізні мита для українських промислових товарів. Відповідно, Україна відмовиться від 70% ввізних мит для ізраїльської промислової продукції.

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху підкреслив, що угода готувалося зусиллями сотень людей протягом 50 довгих років.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Показати ще

Крім того, Петро Порошенко зазначив: "Ми знищили всі бар'єри в економічних відносинах між Україною і Ізраїлем. Вдячний прем'єр-міністрові Ізраїлю за такий рівень співпраці".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що кандидат в українські президенти Володимир Зеленський у багатьох викликає недовіру і нерозуміння, з якої причини успішний актор і шоумен раптом вирішив стати президентом. Для встановлення справжніх мотивів шоумена "Знай.uа" звернувся до відомої відьмі, яка розповіла, які цілі переслідує шоумен, якою людиною він є насправді і яких вчинків від нього слід очікувати в майбутньому.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Україна очолила черговий рейтинг, ось тільки радості українцям це не приносить. Мова йде про першість на грунті корупції, яка, як відомо, процвітає в нашій країні. Крім цього, "почесне" перше місце дісталося і в рейтингах за рівнем бідності в Європі, за темпом зростання цін, темпами інфляції, найнижчих заробітних плат та кількох інших.

Також "Знай.uа" писав, що кандидати в президенти України традиційно вдаються до численних обіцянок покращення життя та іншим хитрощів, аби домогтися голосу кандидата, але іноді всього лише маленький цінник може поставити під сумнів всю передвиборну кампанію.