На Харківщині вибухнув котел в приватному житловому будинку. Постраждав чоловік, за повідомленням прес-служби місцевої ДСНС.

Рятувальникам стало відомо про вибух сьогодні в 1:43. Як стало відомо, в селищі Високий в приватному житловому будинку стався вибух котла на твердому паливі.

Потужний вибух прогримів на Харківщині: паніка, дим і виття сирен, медики роблять все можливе

Від вибуху постраждав 71-річний господар будинку. Чоловік тілесні ушкодження і отримав травми. Карета "швидкої" забрала його в обласну лікарню.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

У Харкові підірвали двір "друга" Новинського

У ДСНС повідомили, що причина виникнення вибуху встановлюється.

Нагадаємо, у Сумах під час богослужіння прогримів потужний вибух: перші фото.

"Сьогодні в 19.24 в поліцію звернувся служитель Спасо-Преображенського кафедрального собору і повідомив, що на вході в приміщення невідомі кинули шашку, яка вибухнула"

На місце вибуху виїхала слідчо-оперативна група, фахівці вибухотехнічної служби. Вони зуміли з'ясувати, що підірваним предметом була не шашка, а піротехнічний засіб, який застосовують в страйкболі. Він був начинений зернами кукурудзи.

Як повідомляв "Знай.uа", копи назвали причину вибуху у Парижа.

вибух у Парижі на вулиці Тревиз загинули дві людини.

Раніше міністр внутрішніх справ Франції Крістоф Кастанер повідомляв про чотирьох загиблих, у тому числі про двох цивільних осіб. Пізніше він поправив себе в Twitter.

Поранено, за уточненими даними, 47 осіб. З них 10 осіб перебувають у критичному стані, 37 отримали менш серйозні травми.

Також "Знай.uа" писав, що потужний вибух біля Пітера, димом затягло півміста, люди в паніці, вже вважають загиблих.

В Росії під Петербургом прогримів сильнй вибух. Як повідомляють очевидці, вибух стався в Гатчині, районі станції Гатчина-Товарна.

Як повідомляють жителі міста в соцмережах, вибух стався на заводі "Авангард" - найбільшого в Росії виробника піротехніки.

Пізніше російські видання уточнили, що потужний вибух стався близько 16:30 в селі Малі Колпаны на заводі "Авангард", який займається виробництвом піротехніки, карнизів і кемпінгових меблів.