Через сходження вантажного поїзда біля станції Кожанка на ділянці Фастів – Козятин в Київській області затримується низка пасажирських поїздів. Про аварію сьогодні повідомив 24 канал.

Відомо, що рух залізницею на цьому напрямку частково перекритий. Станом на 10 ранку 19 січня від наслідків аварії звільнили одну колію. Пасажирські потяги суттєво затримуються.

За попередньою інформацією, у дорозі затримуються 8 пасажирських поїздів.

Зокрема, йдеться про:

Популярні новини зараз

Тепер без цього документу з дому ні ногою: чоловікам нагадали про штраф від 17 до 25 тисяч гривень

Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят

Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Показати ще

715 Київ – Перемишль;

138 Лисичанськ – Хмельницький;

121 Миколаїв – Рівне;

111 Харків – Львів;

70 Маріуполь – Львів;

55 Москва – Хмельницький;

23 Москва – Одеса;

779 Суми – Вінниця.

"Укрзалізниця" не повідомляє про орієнтовний час затримки поїздів. Так, деякі із них вже понад 2 години чекають відновлення руху залізницею.

Нагадаємо, вартість квитків у потягах Укрзалізниці уже найближчим часом зросте в кілька разів.
Укрзалізниця "порадувала" українців черговою новиною - постіль у потягах Укрзалізниці тепер коштує 50 грн замість 30, а кава-чай – 10. якщо ж ви хочере їхати з комфортом у СВ, то вам доведеться заплатити ще більше.
Та на цьому зупинятися не збираються. Співробітники компанії мають намір додатково підняти тарифи на пасажирські перевезення. Підвищення складе від 13% до 21%. На підсумкову суму вплине тип вагона і статус поїзда. Для пасажирів вагонів СВ класу вартість постільної білизни зросте до 60 гривень.

Як повідомляв портал Знай.ua, Укрзалізниця обзаведеться важливою функцією: чекали десятиліттями. Для людей з особливими потребами запустять додаткові функції. Завдяки цій функції, важливість якої чиновник зазначив на своїй сторінці у Facebook, люди з інвалідністю отримають можливість купувати пільгові квитки в режимі online.
Також Знай.ua писав, Укрзалізниця спростила купівлю квитків людям з інвалідністю.