У Карпатах 9 січня зникла жінка з 7-річною дитиною, з цього часу вона не виходить на зв'язок.

Про це повідомляє поліція області.

У повідомленні йдеться, що мешканка Хмельницької області разом з донькою зникли після того, як поїхали відпочивати в Карпати.

На сполох забила родичка зниклих - вона звернулася до поліції з інформацією про те, що її донька та онука поїхали на відпочинок до Карпат та безслідно зникли.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

поліція

Правоохоронці уточнюють, що жінка 1981 року народження, разом з донькою 2012 року народження, поїхали на відпочинок до Яремче в Івано-Франківській області. З 9 січня вони не виходять на зв’язок.

За фактом зникнення розпочато розслідування,рятувальники шукають зниклих уже дев'ятий день, поки що - безрезультатно.

Нагадаємо, врятований у Карпатах киянин Ігор Грищенко перебуває під наглядом лікарів, повідомляє ТСН у п'ятницю, 11 січня.

Наголошується, що чоловік сам вийшов на зв'язок і повідомив рятувальникам, що знаходиться в будиночку лісника, недалеко від невеликої річки. Його знайшли напередодні пізно ввечері, а близько опівночі доставили в Свалявську районну лікарню з обмороженням кінцівок, але стабільному стані.

Як повідомляв раніше Знай.ua, врятований київський лижник-екстремал Ігор Грищенко, за долею якої напружено стежила вся Україна, поспілкувався з журналістами і розповів, як йому вдалося вижити.

Чоловік вважає, що в цьому йому допомогли думки про сім'ю і ...танці.

"Жага життя, сім'я, дитина… Дві холодні ночівлі були. Копав руками снігу лунки, щоб врятуватися. Танцював кожні 15 хвилин. Це жах, це жах і дуже страшно, тому що не знаєш, що буде далі", - розповів журналістам 34-річний Ігор

На даний момент чоловік знаходиться в Свалявській районній лікарні.

Медики оцінюють стан врятованого лижника як задовільний. У Ігоря обмороження пальців на руках і ногах.

Також Знай.ua писав про те, що не встигли українці забути історію із загубленням і порятунком у Карпатах київського лижника Ігоря Грищенка, як у горах стався новий інцидент, цього разу - на Говерлі.