Мешканців багатоповерхівки розбудив вночі моторошний крик жінки. Вискочивши на сходову клітку, вони побачили закривавлену сусідку.

В ніч на 15 січня сталось криваве вбивство в одному з багатоповерхових будинків Херсону на проспекті Будівельників. Про це повідомляє місцеве видання Kherson.

Мешканці будинку, які вибігли на крик жінки, були нажахані її зовнішнім виглядом - вся в крові і не розуміла, що відбувається. Люди викликали "швидку" та поліцію.

Однак, виявилось, що допомога потрібна була не жінці, а кров на одязі херсонки належала іншій людині - її 37-річному співмешканцю. Його бездиханне тіло знайшли в квартирі, а поруч на підлозі знаходилось і знаряддя злочину - середніх розмірів кухонний ніж. Чоловік помер до приїзду "швидкої".

Поліція встановила, що загиблий городянин з півроку, як пішов у запій. Через це у нього з цивільною дружиною, яка часом теж не гребувала випивкою, виникали часті сварки.

Популярні новини зараз

Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки"

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

В ту ніч у них також відбулись "розбір польотів", в результаті якого жінка вбила співмешканця, встромивши йому кухонний ніж в сонну артерію. Чоловік стік кров'ю і помер ще до приїзду медиків

Співмешканку загиблого затримали, їй готуються висунути обвинувачення за статтею 115 Кримінального Кодексу України (умисне вбивство).

З'ясувалось також, що жінка не вперше конфліктує з законом –в її біографії вже є судимість за грабіж, щоправда, "погашена" за давністю років.

Нагадаємо, у Львові син зарізав матір ударом у серце: вбивцю впіймали біля під'їзду.

Чоловік завдав жінці похилого віку пряме ножове поранення у груди. Врятувати жінку медикам не вдалося, однак блискавична реакція патрульних поліцейських не дала вбивці втекти.

Як повідомляв портал Знай.ua, під Дніпром нардепа жорстоко зарізали на очах у дружини і маленької дочки.

Також Знай.ua писав, різанина під Одесою шокувала всю країну: скажений вбивця порубав тіла сокирою