14 січня в результаті ворожих обстрілів на Донбасі загинув один український військовослужбовець, ще двоє бійців отримали поранення.

Про це повідомляє прес-служба ООС.

З 00.00 до 18.00 супротивник зробив п'ять обстрілів позицій ВСУ.

У зоні дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" окупанти вели обстріли з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - в районі населеного пункту Новомихайлівка, з гранатометів - поблизу селища Павлопіль, а також з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - поблизу населеного пункту Старогнатовка. Район селища Чермалик був обстріляний з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Популярні новини зараз

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

В смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник вів обстріл з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Вогневий вплив був в районі населеного пункту Гладосово.

"В результаті злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув і двоє отримали поранення", - повідомила прес-служба ООС.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що терористи тимчасово окупованій території Донбасу поза себе від хамської поведінки по відношенню до них таксистів, а також численних вигуків "Слава Україні!" у громадському транспорті. Також про настрої простих жителів Донбасу красномовно говорить фраза, висловлена бойовиком – "Краще жахливий кінець, ніж жах без кінця", що дійсно є відображенням всієї суті "ДНР".

Як повідомляв портал "Знай.uа": путінські окупанти перетворили в Горлівку пустельний місто, що явно видно на фото місцевих жителів. Деякі пишуть, що не всі є прихильниками російської сторони, а боролися і борються за Україну, однак деякі змушені доживати свій вік на знімному житло.

Також Знай.uа" писав, що Путін намагається реабілітуватися перед бойовика і обіцяє привілеї, однак експерти стверджують, що його обіцянкам не судилося збутися.