В селі Діброва Львівської області в колодязі знайшли тіло 51-річного місцевого жителя. Про це повідомили в департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації, передає УНН.

"12 січня о 22:06 год. в с. Діброва Сокальського району, в криниці було виявлено тіло місцевого жителя, 1968 року народження. Обставини події встановлюються", - повідомили в департаменті.

Більше інформації про загибель 51-річного чоловіка наразі правоохоронці не розголошують. Всі обставини його смерті з'ясовують фахівці. Поліцейські опитують сусідів, знaйомих тa рідних зaгиблого. Судово-медична експертиза встановить причину смерті.

Нагадаємо, хлопець витягнув із криниці п’ять незрозумілих створінь. Те, що він виявив під шаром бруду, не очікував побачити ніхто: кадри дивовижного спасіння.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Показати ще

Житель Таїланду, Шурачет Клаевкала, одного разу вранці пішов на роботу. Його шлях пролягав повз новий будівельний майданчик, звідти доносився тихе жалісне скиглення. Хлопець прислухався - звуки йшли із заповненого брудом невеликого колодязя. Він заглянув усередину і побачив дивовижних створінь, які ледь вовтузилися у багнюці.

Як повідомляв раніше Знай.ua, копайте криниці: чому українці можуть залишитися без води.

Українці у містах скоро можуть залишитися без води, оскільки Кабмін "забув" закласти в дербюджет кошти на ремонт та відновлення системи водопостачання.

Також Знай.ua писав про те, що у супермаркеті знайшли труп чоловіка з неочікуваним приладдям.

Відзначається, що правоохоронці з усіх сил хотіли врятувати чоловіка, роблячи йому непрямий масаж серця. Згодом прибули медики, які боролись за життя чоловіка протягом години, проте їх зусилля були марними.