У Кривому Розі чоловік вигнав дружину з квартири. Вона викликала поліцію. Після того, як правоохоронці прибули на місце подій, чоловік влаштував стрілянину по поліцейським.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Дніпропетровської області.

"Під час виїзду за викликом "домашнє насильство" порушник здійснив один постріл у співробітників патрульної поліції. Відповідно до закону поліцейський прийняв рішення про застосування табельної зброї", - йдеться в повідомленні.

Відомо, що чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння. Він виставив дружину за двері спільної квартири близько другої ночі. У той час в помешканні перебував їхній 11-річний син.

Після появи поліції, неадекват вийшов на сходовий майданчик та почав стріляти по правоохоронцям з гвинтівки. У відповідь копам довелося застосувати табельну зброю. Врезультаті чого, чоловік отримав травми. Його доставили в лікарню.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Нині правоохоронці проводять досудове розслідування, а також встановлюють усі обставини події. З місця події вилучили гвинтівку, з якої стріляв підозрюваний, та гільзу. За даним фактом відкрили кримінальне провадження щодо погрози або насильства до працівника правоохоронного органу.

Нагадаємо, що у Київській області затримали чоловіка, який жорстоко вбив жінку на будівництві. Йому загрожує довічне ув'язнення.

Як повідомляв портал "Знай.uа", неймовірно жорстоке і нелюдське вбивство сталося в Івано-Франківській області у Рожнятівському районі. 26-річний вітчим убив свою п'ятимісячну доньку, завдавши їй важкі травми головного мозку, від чого дитина померла, незважаючи на всі зусилля медиків.

Також "Знай.uа" писав, під Одесою чоловік розправився з дружиною і дочкою з особливостями розвитку.