4 січня в одному із сміттєвих контейнерів Дніпра було знайдено валізу, в якій знаходилося тіло невідомої дівчини, пише replyua.net. Незабаром тіло впізнали. Воно належить якійсь 19-річній Дарині Білоус, яка навчалася в одному з коледжів міста.

У Дніпро вона приїхала з Харківської області, де за два роки до цього вона була позбавлена батьківського піклування. Останній раз вона виходила на зв'язок зі своїми родичами 4 січня, після чого її мобільний телефон вже був відключений. Згідно з результатами судово-медичної експертизи, дівчина померла внаслідок механічної асфіксії.


У соціальних мережах продовжують говорити про резонансне вбивство. Багато коментаторів дають поради поліції про те, де і як краще шукати підозрюваних. Так, деякі з них радять звернути увагу на приватний сектор - на будинки, розташовані неподалік від місця, де був знайдений труп. За їх словами, там встановлено багато камер відеоспостереження, на які міг попастися ймовірний вбивця. Також існує припущення, що вбивцею дівчини може виявитися не молодь, а вже самодостатні люди.

Популярні новини зараз

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

А на сторінці загиблої в соціальній мережі Instagram, якась Марина натякнула, що слід звернути увагу на колишнього хлопця Дар'ї. Нібито дівчина дуже переживала за їх розставання, тому не виключено, що саме він міг розправитися зі своєю колишньою пасією. Також один з фолловерів її сторінки пише наступне:

"Вся інформація, яка є у новинах – брехня. Я знаю, що він з Туреччини і вчора ввечері вже був у своїй країні. Відкупився по-тихому і змився. Але його шукає Інтерпол, і ось там гроші не допоможуть. Також я знаю, що співучасники ще в Дніпрі. Ось їх належить знайти".

Нагадаємо, труп у валізі: загибла виявилася студенткою, з'ясувалися підозрілі деталі.

Як повідомляв Знай.uа у Києві дівчина викинулася з вікна 23 поверхи і залишила три записки: вирішила нашу проблему.

Знай.uа писав, кривавий Новий рік: копи кинулися шукати турка, підозрюваного у вбивстві харківських студенток.