У Києві зіткнулися два автомобіля і тролейбус.

Про це повідомляє dtр.kiеv.іа.

Аварія сталася на вулиці Юрія Іллєнка (Шевченківський район). За словами свідків, один з учасників ДТП знаходиться в алкогольному сп'янінні.

В результаті зав'язалася бійка. Прекриті три смуги руху, об'їзд происзходит по тротуару.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Показати ще

Подробиці події і інформація про постраждалих уточнюються.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харкові на Московському проспекті приблизно 5 січня зіткнулася Skoda Octavia і Daewoo Lanos. Через це Skoda протаранила огорожу дороги.

На водія Skoda Octavia склали адміністративний протокол за статтею "порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів".

Як повідомляє прес-служба патрульної поліції Харкова, інцидент стався через те, що водій іномарки проігнорував безпеку руху. В аварії ніхто не постраждав.

Як повідомляв портал "Знай.uа", неприємності, які тягне за собою вживання водієм однієї порції алкоголю, дуже різноманітні: штрафи у кілька десятків гривень, позбавлення "прав" на кілька років, а найстрашніше – ДТП з непоправними наслідками. А після цього – 10 років в'язниці.

Коли вийде з організму і чарка горілки, яку довелося випити "за друзів" напередодні поїздки? Або келих холодного пива, від якого ви не втрималися на пляжному уікенд? Гарантій тут немає, але приблизний відповідь є.

"Знай.uа" писав, що службову перевірку стосовно слідчої групи у справі про смертельну аварію на вулиці Сумській в Харкові з підозрюваної Зайцевої призначило Головне управління Нацполиции в Харківській області.

"З приводу того, що слідчою групою, яка проводила досудове розслідування по даній кримінальній виробництва, нібито не була надана медична документація у повному обсязі, проводиться службове розслідування контрольно-методичним відділом Слідчого управління, результати якого будуть повідомлені додатково", - повідомили в облуправлінні поліції.