6 січня в Москві померла фіналістка 17-го сезону "Битви екстрасенсів" Дарія Воскобоєва.

Про смерть 39-річної жінки повідомив її колега Антон Мамон в Instagram.

Одна з найсильніших відьом не впоралася з онкологією. Летальний результат збігся з початком Коридору Затемнень.

"Ти боролася до останнього", — написала Ніколь Кузнєцова, інша частница "Битви екстрасенсів".

Дарія з іншими екстрасенсами – Олександрою Бересневой і Христиною Синдаловской – планували провести різдвяну зустріч, але потім Воскобоєва скасувала захід по особистим обставинам.

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Фокусник Сергій Сафронов, який багато років бере участь у шоу, повідомив, що під час зйомок Дар'я лікувала напад епілепсії, який стався у нього: чоловік прийшов в себе.

Воскобойникову називали чорною відьмою, що належить пітерському ковену. Її смерть збіглася з Коридором Затемнень, який розпочався 6 січня. Деякі астрологи вважають, що цей період є доленосним і фатальним.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що точность пророцтв Ванги вражає, адже вона вище, ніж у прогнозів різних аналітиків та інших фахівців.

Природно, трактування послань знаменитої болгарської віщунки ускладнюється їх загальної розмитістю. Віщунка бачила образи майбутнього, які не могла, швидше за все, пояснити доступними поняттями.

"Знай.uа" також писав, що одним з прогнозів поділилася з українцями відома ізраїльська медіум, ясновидиця, учасниця міжнародної "Битви екстрасенсів" Регіна Федоренко.

Як повідомляв портал "Знай.uа", слова афонських старців вже давно сприймають як істину, ніби їх устами промовляє до нас сам бог. Їх пророцтв багато бояться і побоюються, адже від них неможливо сховатися. Так, вони розповіли, що чекає Україну і Росію в найближчому майбутньому.

Вона заявила, що війна в Україні та серйозні економічні, а також політичні проблеми закінчаться до 2021 року. Федоренко повідомила, що до 2020 року в Україні повинен початися процес відновлення.