У Маріуполі Донецької області за фактом вибуху у квартирі житлового будинку правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

Цю інформацію повідомили у прес-службі поліції області.

"За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 "Умисне вбивство" Кримінального кодексу України". йдеться в повідомленні

Крім того, у поліції розповіли деякі дані про загиблих в результаті інциденту. Жертвами вибуху стали двоє чоловіків 1985 і 1987 року народження.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Зараз правоохоронці встановлюють походження боєприпасу і повні обставини події.

Нагадаємо, в Маріуполі прогримів потужний вибух. Ймовірно вибухнула граната.

Вчора, 5 січня, приблизно о 21.20 в Центральному районі Маріуполя на проспекті Будівельників пролунав вибух у житловому багатоповерховому будинку. Як повідомляє прес-служба поліції Донецької області, загинули дві людини.

Маріупольське видання 0629 уточнює, що вибух стався на 3-му поверсі багатоповерхівки. Ймовірно вибухнула граната. Найстрашніше жителі Маріуполя побачили потім. Тіло одного із загиблих перевалилось через вікно. У загиблого відірвана кисть руки.

Раніше портал писав, що ФСБ РФ не виключає версію теракту, який призвів до вибуху житлового будинку в Магнітогорську. Про це повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на джерело в силових структурах.

В результаті вибуху загинули близько 40 жителів. ЗМІ повідомляють, що напередодні ПП квартира на третьому поверсі під'їзду № 7 у будинку на Карла Маркса, 164 була знята самотнім чоловіком (імовірно, вихідцем з країни Середньої Азії). А вже вранці 31 грудня стався вибух.

Під час перевірки всіх можливих версій, силовики спочатку озвучили, що вибухнув побутовий газ. Але при перегляді камер спостереження вони помітили підозрілого чоловіка. Було встановлено, що він міг брати участь в екстремістської діяльності.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в результаті вибуху в російському місті Магнітогорськ число жертв зросло до 37 осіб.

Раніше Знай.uа повідомляв, з-під завалів під'їзду житлового будинку в Магнітогорську витягли ще одне тіло загиблого.