В окупованому Криму розчистили дорогу, яка була блокована в результаті сходження лавини з гори Ай-Петрі.

Цю інформацію повідомляє так зване МНС Криму.

На рятувальну операцію витратили близько 12 годин.

Снігова лавина заблокувала на трасі і на плато гори понад 100 автомобілів 300 людей. Про постраждалих не повідомляється.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на горі Ай-Петрі, яка розташована на території тимчасово окупованого Криму зійшла лавина. Безліч авто заблоковані на дорозі. Про інцидент розповідають свідки у соціальних мережах

“Схід лавини на Ай-Петрі. Стоїмо в пробці на спуск 5-й год, не просунулися взагалі. Вітер, сніг”, - пише турист.

“Терміново в номер. На Ай-Петрі ацкий снігопад і мега пробка. Їхати не раджу. Це слабо сказано”, — говорить ще один очевидець в Instagram.

Багато очевидці повідомляються що одна за одною зійшли відразу шість лавин.

Як повідомляв портал "Знай.uа" на популярному гірськолижному курорті Драгобрат у Карпатах сталася НП з туристами. З підйомника впали дві людини з-за розриву конструкції. Про це повідомила туристка Ганна Самородова.

"Я вдруге народилася. День був прекрасний, каталочки супер, і тут ми поїхали "ялинки ". Сідаємо на крісельний підйомник "Вершина ", опускаємо ту залізяку, на яку ставлять лижі та борд, проїжджаємо метрів 15-20, і тут ця залізяка виривається з кріплень і летить вниз. разом з нами. Точніше, ми падаємо з підйомника разом з нею. За секунду до цього Міша каже "щось внизу", я подумала, що зачепила сніг лижею, але шкарпетки були підняті, це неможливо. Словом, ми звалилися разом з цією залізякою вниз. Люди в шоці, ми не менше ", - написала вона.

"Знай.uа" писав, що nуристка з Києва каталася на лижах в Карпатах в долині Драгобрат, але втратила орієнтир у незнайомій місцевості і заблукала, про що повідомили у прес-службі ДСНС. Рятувальники отримали інформацію про подію у 14:35, після чого на пошуки зниклої дівчини вирушили п'ять працівників гірського пошуково-рятувального відділення смт. Ясіня.