В ніч на 31 грудня сміливі мешканці столичного будинку ЖК "Комфорт Таун" затримували злодіїв - в хід пішли кулаки. Злодії були зупинені і передані поліцейським, але знову опинилися на волі.

Кадри затримання злодіїв були опубліковані на YouTube-каналі Віталія Лисенка. За його словами, підозрілий чоловік, який проник в парадну, вже не раз був помічений в сусідніх будинках.

"Мешканці одразу викликали охорону і поліцію, а самі спустилися вниз, щоб не дати квартирному злодієві спокійно піти в ніч. Далі події розвивалися стрімко: судячи з усього, він був одним з кількох спостерігачів, які стоять "на шухері", і незабаром йому на допомогу поспішив його спільник, який не соромиться без розмов пускати в хід газовий балончик. На відео, крім жителів і нападників, присутній охоронець комплексу", - говорить Віталій.

У ході затримання мешканці все-таки зуміли "скрутити" злодіїв, а потім передали їх у руки поліції.

Популярні новини зараз

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

"Здавалося б, в підсумку приїхала поліція і все закінчилося добре, але минуло лише кілька днів і цих підозрілих особистостей знову неодноразово зустрічають на території "Комфорт Тауну", - кажуть мешканці будинку.

Нагадаємо, Неадекватний іноземець накинувся на голову ОУН/УПА: зламана щелепа, забій головного мозку, крововилив

В Івано-Франківську по вулиці Богдана Лепкого стався неприємний інцидент. Молодик, перебуваючи у нетверезому стані, чіплявся до двом літнім людям і почав їх ображати.

Після цього він штовхнув жінку так, що вона впала на землю, а чоловіка вдарив в обличчя. Потім він накинувся на лежав і став бити його ногами.

Зловмисник хотів втекти з місця події, але його затримали перехожі.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" П'яні поліцейські побили і пограбували перехожого: від історії стало моторошно всій Україні

Четверо працівників поліції напали на перехожого. Відомо, що вони були в стані сильного алкогольного сп'яніння.

Про це в суботу, 29 грудня, повідомляє прес-служба ДБР.

Також Знай.ua" писав про те, що Злочинець захопив у полон дев'ять людей під час пограбування банку: поліція намагається домовитися