Днями у Львові сталася моторошна та жорстока аварія - працівник поліції сбив дівчину прямо на зупинці громадського транспорту і втік з місця ДТП.

Правоохоронцям вдалося відшукати та затримати підозрюваного, повідомляють у поліції області.

У повідомленні сказано, що львівські копи встановили і затримали підозрюваного в скоєнні смертельного ДТП на трамвайній зупинці по вул. Івана Франка у Львові. Ним виявився 25-річний працівник поліції.

поліція

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа

Показати ще

Варто нагадати, що напередодні в неділю, 30 грудня, водій BMW на іноземній реєстрації в'їхав в трамвайну зупинку, яка перебувала по вул. Івана Франка, 68 і збив 25-річну жінку. Від отриманих травм вона загинула. Водій втік з місця ДТП, залишивши авто на відстані декількох сотень метрів від зупинки.

ДТП

За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання - від трьох до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, у Львові сталася страшна аварія з трагічними наслідками. Так, на вулиці Івана Франка водій авто BMW врізався в дівчину, яка сиділа на лаві трамвайної зупинки. Від отриманих травм потерпіла померла.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби ГУ Нацполіції області.

"Сьогодні близько 6:50 ранку невідомий водій на BMW іноземної реєстрації скоїв наїзд на 25-річну жительку Жидачівського району, яка від отриманих травм померла. Після водій зник з місця пригоди, залишивши автомобіль неподалік зупинки", - повідомили в поліції.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Львові сталася моторошна ДТП. Водій збив молоду жінку на смерть і втік з місця події. Правоохоронці розшукали та затримали водія, який був тоді за кермом автівки. Ним виявився 25-річний працівник поліції.

поліція

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Львівщини.

"Під час проведення комплексу оперативно-розшукових заходів працівники Головного управління Нацполіції Львівщини, Управління Департаменту внутрішньої безпеки та обласної прокуратури встановили особу водія-втікача та його місце перебування. Ним виявився 25-річний львів’янин, працівник поліції. Зловмисник затриманий", - йдеться в повідомленні.

Також Знай.ua писав про те, що 31 грудня в Харківській області потяг "Москва-Кривий Ріг" сбивчоловіка.