31 грудня в Харківській області потяг "Москва-Кривий Ріг" сбив чоловіка.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ, посилаючись на інформацію відділу комунікації поліції Харківської області.

Особа загиблого не встановлена, на вигляд йому 45-50 років.

Подія сталася в 2:50 в Дергачівському районі Харківської області біля станції Козача Лопань.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

"Швидкий поїзд "Москва-Кривий Ріг" смертельно травмував невідомого чоловіка, на вигляд йому 45-50 років. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Рух поїздів не припинявся", - повідомляють правоохоронці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Таїланді з 27 по 29 грудня в дорожньо-транспортних пригодах загинуло 182 людини, постраждали ще 1690. За три дні новорічних свят відбулося 1633 аварії, але це не менше ніж за аналогічний період минулого року – тоді було 1702 випадку. Поширені причини ДТП: водіння в нетверезому вигляді і значне перевищення швидкості. У більшості випадків аварії траплялися за участі мотоциклістів. Найбільша кількість смертельних ДТП зафіксована в північно-східній провінції Кхон Каен, а більшість постраждалих – в Чіангмае.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві на бульварі Тараса Шевченка 30 грудня сталася аварія за участю легкового автомобіля Mercedes C 400 і автобуси цієї марки з військовими номерними знаками. За попередніми даними, водія і дівчину-пасажира легковика госпіталізували. ДТП сталося близько 14:10. Очевидці зазначають, що водій автомобіля Mercedes з дівчиною-пасажиром на високій швидкості рухався по вулиці Терещенківській у бік вулиці Льва Толстого. Чоловік спробував проскочити на червоний сигнал світлофора на перехресті з бульваром Тараса Шевченка.
"Знай.uа" писав, що в Індустріальному районі Харкова знайшли тіло чоловіка з жахливими пораненнями. Сталося це під ранок 30 грудня, на вулиці Зеленодільське. За даними обласного управління поліції, чоловік загинув від вибуху гранати. На місці НП працювали оперативники та вибухотехніки. Вони виявили поряд з трупом запал гранати РГД-5.