У одному з житлових будинків Харкова сталася пожежа, внаслідок якої загинула людина.

Надзвичайна подія сталася в 14-поверховому будинку на вулиці Плеханівській. Про це Vgorode повідомили в ГУ Держслужби з надзвичайних ситуацій. Повідомлення надійшло від мешканців сусідніх квартир, які почули запах диму.

"До місця виклику негайно виїхали два пожежно-рятувальних відділення на автоцистернах та відділення на автодрабині. На момент прибуття рятувальників в кімнаті квартири на 7-му поверсі горіли домашні речі на площі 8 кв.м. Під час пожежогасіння рятувальники виявили тіло господині квартири, 1955 року народження", - йдеться у повідомленні рятувальників.

Зазначається, що пожежу вдалося ліквідувати. Із задимлених верхніх поверхів рятувальники вивели на свіже повітря 17 жителів будинку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Нагадаємо, Рятувальники дивом вирвали пенсіонера з вогняної пастки: будинок перетворився в попіл

У Дніпропетровській області в Новомосковському районі стався жахливий пожар. За інформацією екстрених служб відомо, що загоряння сталося в Орельском мікрорайоні міста Перещепине, горіла квартира на другому поверсі житлового будинку.

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби ДСНС України в Дніпропетровській області.

Відомо, що у квартирі знаходився 73-річний господар, його вдалося врятувати і доставити в лікарню. Наразі він у реанімації з отруєнням продуктами горіння та опіками ніг. Пожежу загасили за півгодини. Причини займання встановлюють правоохоронці.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Відомий бізнесмен загинув у страшній авіакатастрофі: шансів на порятунок не було, відео

У Росії разбился приватний вертоліт, який належав російському бізнесменові. Інцедент стався у неділю, 30 грудня, в місті Улан-Уде, яке розташоване в Бурятії.

Відео катастрофи виклали в мережу очевидці.

Після падіння вертоліт загорівся. Загинули четверо людей, які були на борту, в тому числі пілот і троє пасажирів.

Також "Знай.ua" писав про те, що Рятувальники переходять на посилений режим роботи: тисячі працівників ДСНС будуть оберігати українців