Столичні рятувальники витягли з Дніпра тіло потопельника.

Про це повідомили у прес-службі ДСНС у Києві.

Наразі вже відомо, що вчора, 29 грудня до рятувальників надійшло повідомлення про виявлення утопленика у Дніпрі на Русанівській набережні, що у Дніпровському районі столиці.

Вже на місці рятувальники з'ясували, що скуте льодом тіло померлого чоловіка знаходилось на відстані кілометра від берега. Проте рятувальникам вдалося його витягнути з воли та передати правоохоронних органам для подального з'ясування всіх обставин справи.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що підрозділи ДСНС переходять на посилений варіант несення чергування у період новорічний свят.

Крім того рятувальники розповів, що на даний момент уточнюють з місцевими органами влади, де знаходитимуться місця масового скупчення людей. Також проводиться постійний моніторинг пожежної безпеки на потенційно небезпечних об'єктах інфраструктури.

"З 30 грудня по 2 січня організовано взаємодію з місцевими органами влади, територіальними органами Національної поліції України, регіональними службами цивільного захисту з питань техногенної та пожежної безпеки на об'єктах, задіяних у проведенні заходів із відзначення новорічних свят, і у випадку спільних дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій та небезпечних подій. Також, здійснюватиметься посилений моніторинг пожежної обстановки на об'єктах з масовим перебуванням людей", - йдеться в повідомленні.

Більше того у службі уточнили, що до 9 ранку 2 січня протягом доби чергуватиме понад 7 тисяч рятувальників та понад 2 тисячі одиниць техніки. Крім того на бойоаому чергування є літак Ан-26.

Крім того варто додати, що в ОАЕ розбився вертоліт, який займався перевезенням рятувального загону в рамках пошукової операції.

Наразі вже відомо, що у результаті катастрофи загинули всі члени екіпажу.

Відомо, що вертоліт перевозив рятувальний загін, що проводив пошукові роботи у районі Джабал-Джі в еміраті Рас-Аль-Хайма.

При цьому поки не відомо про точну кількість людей, які перебували на борту у момент аварії. Правоохоронці почали розслідування причин катастрофи.

Нагадаємо, на 12-річного хлопчика зійшла потужна лавина, він пробув під снігом 40 хвилин.

Як повідомляв "Знай.ua", диявольська випадковість прирекла українця на болісну смерть.

Також "Знай.ua" писав, що сім'ю з маленькими дітьми знайшли мертвими.

У Дніпрі знайшли труп солдата-строковика