У неділю, 30 грудня, під Києвом сталася масштабна смертельна дорожньо-транспортна пригода. Про це в Facebook повідомляє "ДТП. Київ".

ДТП сталося на Гостомельській трасі. У ДТП зіткнулися три авто: KIA, Mitsubishi та маршрутний автобус № 313 Буча-Ірпінь. На місці загинув пасажир Mitsubishi. За даними "Інформатора", він не був пристебнутий і пробив головою скло. Водії Mitsubishi і KIA госпіталізовані.

На даний момент на місці події працюють поліцейські і рятувальники, які вирізають загиблого з машини. Повідомляється, що на одній з ділянок дороги Mitsubishi винесло на зустрічну смугу.

Раніше повідомлялося, що 29 грудня біля селища міського типу Залісся на трасі Київ-Чернігів сталася смертельна аварія.

Зіткнулися автомобіль Opel і сміттєвоз.Троє осіб з легкового автомобіля загинули, ще двоє перебувають у важкому стані.

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

За попередньою інформацією, чоловік за кермом сміттєвоза зупинився на трасі для надання допомоги іншому водієві. У цей момент Opel c водієм і чотирма пасажирами втратив керування на слизькій дорозі і влетів у вантажівку ззаду. В результаті удару сміттєвоз та легковик відкинуло на узбіччя.

Водій і дві жінки-пасажирки легкового автомобіля померли на місці. Ще двоє пасажирів доставлені в найближчу лікарню. Їх стан оцінюється як важкий. Щоб витягти тіла з понівеченого автомобіля, рятувальникам довелося використовувати спецінструмент і зрізати дах Opel.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у масовому ДТП на трасі Тюмень — Ханти-Мансійськ, Росія загинуло не менше п'яти осіб.

Як повідомляв портал "Знай.uа" чоловік за кермом Camry не помітив, що по проспекту Палладіна рухався автомобіль Land Cruiser, від чого той влетів у бік Camry.

"Знай.uа" писав, що лікарі визнали неосудною жінку, яка втопила двох власних дітей в київському озері.