28 грудня в Києві закрили на вхід станцію метро "Вокзальна".

Про це повідомляє РБК-Україна.

На даний момент прес-служба Київського метрополітену не коментує інформацію.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Москві евакуювали всі вокзали через анонімних дзвінків про замінування. Людей евакуювали з будівель всі дев'яти московських вокзалів після вступ анонімного повідомлення про загрозу вибуху. Про це повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на джерело в правоохоронних органах. "Надійшло повідомлення про" замінування "дев'яти вокзалів: Київського, Ленінградський, Ярославського, Курського, Білоруського, Ризького, Свалявського, Павелецького і Казанського, дана інформація перевіряється", - інформують видання.

Популярні новини зараз

Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", харківські правоохоронці перевіряють інформацію про замінування будівлі на проспекті Науки, 9, де розташоване ДП "Український науково-технічний центр металургійної промисловості "Енергосталь". Про це розповіла прес-офіцер відділу комунікації ГУ Нацполиции в Харківській області Ольга Грабар. "За даними поліції, інформація про те, що в будівлі на проспекті Науки, 9 закладена вибухівка, надійшло близько 11:00 за телефоном від невідомого", - зазначила Грабар. За її словами, на місце події виїхала слідчо-оперативна група Шевченківського райвідділу поліції, кінологічна служба та вибухотехніки: "Проводиться огляд приміщень".

"Знай.uа" писав, що на Різдвяному ярмарку у центрі Львова відбувся страшний вибух. Про це свідчать відеозапис, яку опублікував на своїй сторінці в Facebook депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич.Зараз вже відомо, що вибух стався в одній з хатинок, де можна купити вуличну їжу. Зазначається, що за результатами вибуху є постраждалі, один у важкому стані. "Львів Проспект Свободи біля Оперного, зі слів свідків вибухнула будка реберної, також відзначають, що постраждалі. Є одна людина важкий (з осколками) і ще двоє сильно обпалені", - йдеться в повідомленні.