27 грудня, в кафе "Альфредо" на бульварі Дружби Народів стався випадок великого воровства.

Про це повідомляє "Страна".

Схоже, що респектабельні кияни полюбили ходити на обід з сумками, які набиті асигнаціями. В результаті столичні кишенькові злодії "голять на льоту" неуважних багатіїв.

Повідомляється, що директор компанії, що займається вивченням громадської думки, прихопив сумку з солідною сумою - 20 тисяч євро і 100 тисяч доларів. Поки він пив запашну каву з випічкою, його запримітили кишенькові злодії, що "працюють" в кафе.

Популярні новини зараз

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Коли жертва втратила пильність, портфель з готівкою, сума якої в перекладі на гривні перевищувала 3,5 мільйонів, був моментально викрадений зловмисниками.

Постраждалий звернувся в поліцію, але поки правоохоронні органи з'ясували лише те, що портфель бізнесмена обробили "джентельмени" південної зовнішності. Не виключено, що крадіжка була здійснена за наводкою, і злодії "вели" жертву.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві чоловік заявив, що здание, в якому знаходиться перукарня, замінована. Після цього він спокійно сів у своє авто і поїхав. Інцидент стався у вівторок, 25 грудня, на проспекті Героїв Сталінграда, 65, повідомляє ресурс "Київ Оперативний". Зараз поліція встановлює обставини події, суть "жарти" і причетність до цього інциденту. За жарти такі загрожує кримінальна відповідальність терміном до кількох років ув'язнення.

Як повідомляв портал "Знай.uа" столична прокуратура завершила досудове розслідування щодо поліцейських, які "кришували" злодіїв на Центральному вокзалі Києва.
"Знай.uа" писав, що суббота, 22 грудня, стала фатальною для відомого економічного експерта Ігоря Гарбарука, на якого в Києві напав невідомий, застосувавши сльозогінний газ, про що повідомив сам потерпілий Гарбарук знаходився біля машини поблизу свого будинку, коли раптом до нього підійшов чоловік східної національності, який розпорошив в обличчя балончик зі сльозогінним газом. місця зіткнення нічого украдено не було.