У Святошинському районі Києва в ніч із 25 на 26 грудня викрала автомобіль BMW. Втім, зловмисниця не змогла впоратися із керуванням чужої машини, тому зовсім скоро врізалася у найближчий стовп.

За даними столичного відділу Національної поліції, інцидент стався на проспекті Перемоги. Правоохоронці з'ясували, що водій вирішив підвезти жінку, однак під час поїздки між ними виникла сварка.

ДТП у Святошинському районі Києва

Оскільки жінка відмовилася добровільно покинути авто, чоловік вийшов з машини, щоб силою висадити її. Скориставшись цим, жінка пересіла на водійське сидіння і спробувала виїхати.

Впоратися із керуванням жінка не змогла, автомобіль врізався в стовп. Поліцейські затримали порушницю і доставили в управління Святошинського району. Нею виявилася раніше не судима 36-річна киянка, котра ймовірно перебувала у стані алкогольного сп'яніння.

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

ДТП у Святошинському районі Києва

"Відкрито кримінальне провадження за статтею 289 частина 1 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Тепер жінці загрожує до п'яти років позбавлення волі. В даний момент її відпустили під особисте зобов'язання", - звітували у поліції.

ДТП у Святошинському районі Києва

Як відомо, під незаконним заволодінням транспортним засобом у цій статті слід розуміти вчинене умисно, з будь-якою метою протиправне вилучення будь-яким способом транспортного засобу у власника чи кори­стувача всупереч їх волі.

ДТП у Святошинському районі Києва

Відповідно до частини другої цієї статті під повторністю слід ро­зуміти вчинення таких дій особою, яка раніше вчинила незаконне заволодіння транспортним засобом або злочин, передбачений статтею 185,

Дивіться: Масштабна аварія у Києві: автокран протаранив 17 автомобілів

Нагадаємо, у селі Великі Береги Закарпатської області під час святкування католицького Різдва жорстоко побились дві групи чоловіків. Як повідомляв "Знай.ua", у спальному районі Києва по вул. 37-а Садова лінія у двоповерховому будинку прогримів вибух. Також "Знай.ua" писав, в селі Лісний Хлібичин Коломийського району Івано-Франківської області сталася смертельна аварія, авто влетіло в бетонну огорожу.